JisIT HemSupport

Referenser

Jag har haft många olika uppdrag av blandad storlek och karaktär. Förutom alla supportjobb har det genomförts en del större projekt. Här är några av de arbeten som jag har genomfört genom åren.

www.ettmedium.se

Liz Emanuelsson Ett medium

Nydesign av Liz Emanuelssons WordPressida www.ettmedium.se. Kul uppdrag utfört med hjälp av WordPress, HTML, CSS, Photoshop, PHP m m.

A-Cam AB

A-Cam AB

Installation av betalningslösningar och inloggningslösningar, användarhantering, databashantering, webbdesign, PHP-scriptning, ompekning av domäner, konfigurering av webbservrar m m.

Advokatfirman Wåhlin AB

Advokatfirman Wåhlin

Diverse kabeldragning och nätverksinstallationer i Advokatfiman Wåhlins lokaler på Östra Hamngatan i Göteborg.

AlphaOmega Music AB

Salomon Helperin

Flytt, ompekning och omdirigering av domänerna alphagroup.se, helperin.com, alphaomegamusic.se, helperin.wordpress.com och benkegroup.bloggspot.se för Salomon Helperin.

Big Stone Maskinbank och Big Stone Köp & Sälj

Big Stone Maskinbank

Komplett utveckling och underhåll av Bigstone Maskinbank och Bigstone Köp & Sälj. Innefattande backend med ett omfattande administrationssystem utvecklad med ASP i Dreamweaver så kunden själv kan administrera sina webbsidor, databaser i MySQL och frontend med dynamiska webbsidor.

www.semesterbostad.org

Semesterbostäder i Banyuls sur Mer i Frankrike, Hua Hin och Ban Huay Yang i Thailand samt på Oknö i Småland.

Komplett design, utveckling och underhåll av semesterbostad.org. Min egen sida för uthyrning av semesterbostäder i Thailand, Frankrike och Småland. Gör gärna ett besök så kanske du hittar ditt drömboende för semestern.

Mönsterdiagramprogram

Mönsterdiagramprogram för att rita bl a stickmönster.

Utveckling av Mönsterdiagramritarprogrammet för Garngrossisten i Mark AB, numera Garngrossisten AB. Mönsterdiagramritarprogrammet är ett lätthanterligt program för att göra stickmönster som sedan kan sparas eller skrivas ut. Ladda ner Mönsterdiagramritarprogrammet gratis.

www.weinerenliden.com

weinerenliden.com

Komplett design, utveckling och underhåll av www.weinerenliden.com för en av Sveriges kanske bästa trumpetare genom tiderna, och likaledes min far, Weine Renliden.

Kontakta mig nu

Donera en slant

Gillar du Mönsterdiagramritarprogrammet eller JisIT HemSupport så får du gärna donera en valfri slant för att visa din uppskattning. Då blir jag glad och inspirerad till att lägga upp fler nyttiga och roliga program, tips och annat kul.

Donera med bitcoins!

Bitcoinadress: 1tbuRscpwfEdT7H1SjrzbYBxRsaHzd3L6Bitcoin print

Donera med kort eller paypal!