JisIT HemSupport

Våra tjänster

Min målsättning är att erbjuda bra datorservice och hjälp med allt inom IT oavsett hur enkla eller avancerade tjänster du söker. Är det någonting du vill ha hjälp med som inte nämns här så hör av dig så kan vi säkert lösa det med.

Datorservice, datasupport och support på hemelektronik

Datorservice

Behöver du datorservice eller hjälp med ett program, en TV-installation eller annan hemelektronik? Då hjälper jag dig.

Du kan få datorservice på plats, via telefon, mejl, Skype eller datasupport med fjärrinloggning. Om jag kommer till dig så kan jag antingen hjälpa dig på plats eller så hämtar jag, beroende på vad som passar dig och arbetet bäst. Det går också bra att lämna in sakerna men hör i så fall av dig innan du kommer. Hembesök för datorservice m m sker i Göteborg och Borås med omnejd.

Med hjälp av fjärrinloggning så kan jag ge dig datasupport oavsett var i världen du befinner dig, förutsatt att du har en fungerande Internetuppkoppling, samtidigt kan vi konversera över telefon eller Skype. För datorsupport via fjärrsupport behöver du installera programmet Ammyy Admin som du hittar här till höger. Du får då godkänna en fjärrinloggning och jag kan då se din datorskärm och använda den som om jag vore på plats. När vi är klara stänger du inloggningen, då kan jag inte längre komma åt din dator och du kan känna dig helt trygg.

Webbdesign, webbprogrammering och sökmotoroptimering

Professionell webbdesign

Snyggare, bättre, billigare!

Jag bygger riktiga hemsidor med fokus på användarvänlighet och funktionalitet. Jag tillhandahåller kompletta tjänster innefattande professionell webbdesign, webbprogrammering, sökmotoroptimering och administrering. Jag kan ge dig allt från en billig hemsida för enkel presentation till en avancerad webbsajt med databaskopplingar, administrationssystem, dynamiskt innehåll, inloggning, webbshop, betalningslösning m m.

Du bestämmer själv hur involverad du vill vara i projektet. Allt från att detaljstyra webbdesign och innehåll till att överlämna hela ansvaret på mig. Efter att jag fått de grundläggande uppgifterna jag behöver så har du snabbt och smärtfritt en hemsida anpassad för dina ändamål. Du kan också völja en färdig mall från länken till höger som sedan modifieras så att den passar dig. Om sidan efter fördigställandet kräver vidare administrering för att vara aktuell så sköter jag om det eller så hittar vi en lösning så att du kan göra det själv beroende på vilka önskemål och kunskaper du har. Jag hjälper dig givetvis även med att skaffa ett domännamn, webbhotell och alla andra praktiska detaljer om du så önskar.

Har du redan en befintlig hemsida som behöver en ansiktslyftning, administreras, sökmotoroptimeras eller utvecklas på ett eller annat vis så hjälper jag även till med det.

Jag arbetar främst med Dreamweaver, WordPress, Photoshop, Netbeans, Eclipse, HTML, CSS, JSP, ASP och PHP.

Applikationsutveckling och programmering

Applikationsutveckling och programmering.

Är programmen som finns på marknade för otympliga och avancerade eller uppfyller de inte kriterierna för din verksamhet? Jag specialdesignar program som uppfyller just dina önskemål och krav. Vare sig mer eller mindre.

Jag arbetar främst med applikationsutveckling och programmering med java i netbeans och eclipse men även med Visual Studio och C, C++, C# och Visual Basic. Du kan kolla in ett program jag gjort här: Mönsterdiagramritarprogrammet

Databaser

Databaser

Jag bygger och vidarutvecklar databaser för alla ändamål. Jag arbetar främst med MySQL.

Tips, råd och utbildning

IT-Utbildning

Behöver du någon att prata IT med? Tips om vad du ska köpa, hur du kopplar ihop utrustning lämpligast, vilka grejer som funkar med vad? Du kanske har en idé du vill utveckla eller vill lära dig mer om något eller få en utbildning på något program? Hör av dig så hjälper jag gärna till.

Kontakta mig nu

Hitta en design för din hemsida

www.templatemo.com kan du leta inspiration till hur du vill att din hemsida ska utformas. Hittar du en som du gillar men ändå inte är helt nöjd med så kan jag anpassa den efter dina önskemål så att den passar dig perfekt.